Labyrinth Park

A proposed sculpture park to be located on a northern quad of Princeton University’s campus. An exploration of the maze archetype, this “slow” pavilion subverts the efficiency-based logic of the site, transforming a hurried crossing of paths into an exercise in aimless distraction.

Project developed in Hayley Eber’s S’14 studio at the Princeton University School of Architecture.View hi-res PDF here.

Model constructed from 1/8″ MDF board

Final Boards_Page_1

Final Boards_Page_2

1     5

4     3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s